Auton maalaus & kolarikorjaus

Parasta palvelua autollesi jo vuodesta 1996 | Kauhajoki, Kurikka, Jalasjärvi, Isojoki

Automaalaamo Yli-Seppänen Oy on paras paikka autollesi, kun se tarvitsee uutta maalipintaa tai korjaustoimenpiteitä kolarin jälkeen. Palveluihimme luottavat asiakkaat tulevat meille niin Kauhajoelta kuin lähialueiltakin, kuten Kurikasta, Jalasjärveltä ja Isojoelta.

Teemme kaikki työmme, niin autojen maalaukset, kolarikorjaukset kuin vahinkotarkastuksetkin, aina asiakaslähtöisesti ja kerralla valmiiksi.

Auton maalaus

Onko autosi maalipinta kärsinyt? Haluatko autostasi persoonallisemman? Olipa syy kumpi tahansa, aja autosi meille nauttimaan huippuammattilaistemme huolellisesta kädenjäljestä. Auton maalaus vaatii ammattitaitoa ja tarkkaa jälkeä. Meiltä löytyy molempia! Lisäksi toteutamme autojen maalaukset tietysti aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Kolarikorjaus

Automaalamo Yli-Seppänen Oy:n toimitilat on suunniteltu sopiviksi laadukkaaseen kolarikorjaukseen. Oli kyseessä sitten pieni tai iso korjaustoimenpide, voit luottaa ammattilaisiimme. Meiltä sujuvat ammattitaitoisesti niin tuulilasin vaihdot kuin korinoikaisutkin.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!